La fundación:
Noticias

Sensibilización

Quadern d'exercicis pràctics II

24/07/2015

Quadern d'exercicis pràctics II

Exercicis pràctics d'estimulació cognitiva per a malalts d'Alzheimer en fase lleu

Des de la Fundació ACE -Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center- exercim l'ofici de divulgar, informar i formar els professionals de la salut, a les famílies afectades i a la societat en general sobre les demències. La nostra Fundació és una institució oberta a la innovació amb capacitat d'experimentar nous models i actuacions, articular nous conceptes organitzatius i de coneixement, aplicar i compartir.

Comunicar i compartir la nostra experiència de 20 anys ens va portar a editar Quaderns de Repàs - Exercicis pràctics d'estimulació cognitiva per a pacients amb Alzheimer. Durant aquests anys, en el model educatiu de les persones amb demència, hem consolidat cultura i coneixement suficients per a facilitar i afavorir la seva capacitat d'aprenentatge a través d'estímuls cognitius argumentats científicament, elaborats per professionals experts i avaluats de forma periòdica.

Poden descarregar-se el quadern d'exercicis per a malalts d'Alzheimer en fase lleu de forma gratuïta a través d'aquest enllaç.

 

También te puede interesar ...

Septiembre, el mes del Alzheimer

06/09/2016Sensibilización
Septiembre, el mes del Alzheimer El 21 de Septiembre, Día Mundial del Alzheimer, declarado por la Organización Mundial de la Salud es un día destin...