Ace Alzheimer Center Barcelona és una entitat sense ànim de lucre al servei de les persones amb malaltia d’Alzheimer o altres demències, i de les seves famílies.

 

Per fer-ho treballem des de l'any 1995 en els camps del diagnòstic, tractament, recerca, formació i sensibilització.

Àrees d'activitat

Diagnòstic

Som un centre de referència en el diagnòstic i tractament farmacològic de persones amb trastorns cognitius i demències, així com en assistència social a les famílies.

Tractament

Cada dia tractem prop de 300 persones amb Alzheimer o altres demències i oferim a les seves famílies formació, suport i ajuda.

Recerca

Fem recerca per avançar en el coneixement de la demència. Hem participat a més de 130 assajos clínics i tenim la major col·lecció genètica d'Alzheimer a Europa.

Formació

El nostre personal forma tant a professionals de la sanitat com a famílies, per tal de millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

0

persones visitades des del 1996.

0

usuaris a la Unitat d'Atenció Diürna el 2020.

0

mostres genètiques a la col·lecció.

Notícies

El Trencaclosques solidari de l'Alzheimer

04/01/2022
La finalitat d'aquesta obra d'art és que, un cop es trobi la cura de l'Alzheimer o es produeixi un avenç significatiu en el coneixement d'aquesta demència, les peces del puzle tornin a unir-se com a símbol de resolució del trencaclosques de l'Alzheimer.

Per un futur sense Alzheimer

16/05/2022
Ace Alzheimer Center Barcelona s'uneix a deu entitats més dedicades a la investigació, tractament i cura de persones amb demència per reivindicar que la lluita contra l'Alzheimer sigui una prioritat en les polítiques públiques.

Una trobada per transformar el futur de la investigació

04/05/2022
Ace organitza una trobada científica amb l'objectiu d'impulsar i establir les bases del futur de la investigació genòmica en la malaltia d'Alzheimer.

Amb la col·laboració de GRIFOLS

Patrocinadors