Ace:
Notícies

Convocada la XIII conferència Barcelona-Pittsburgh

El congrés bianual de referència en l'àmbit de les demències torna a Barcelona.

Ace Alzheimer Center Barcelona, juntament amb el centre de recerca d'Alzheimer de la Universitat de Pittsburgh, organitzen la XIII conferència Barcelona-Pittsburgh, que se celebrarà presencialment els propers 15, 16 i 17 de maig a l'hotel Porta Fira, a Barcelona.

Com a novetats en aquesta propera edició, estan previstes sessions sobre neuromodulació i biologia de l'envelliment, així com un panell dedicat a nous enfocaments per al tractament de l'Alzheimer, entre moltes altres temàtiques que es poden consultar al web.

Tot plegat, juntament amb grans noms del món de les neurociències, farà que aquesta propera edició de la conferència Barcelona-Pittsburgh sigui una data a reservar al calendari.

Properament, es posaran a la venda les entrades, que es podran adquirir al web de BCNPIT i comptaran amb descomptes per a diferents col·lectius professionals.

Et pots inscriure aquí per mantenir-te informat sobre les darreres novetats de la conferència Barcelona-Pittsburgh 2024.

També et pot interessar ...

L'onzena edició de la Conferència Barcelona - Pittsburgh ja té data

04/10/2017Formació
L'onzena edició de la Conferència Barcelona - Pittsburgh ja té data   Els dies 23, 24 i 25 de maig 2018 se celebrarà la XI edició de la Conf...