Ace:
Notícies

Mercè Boada, Medalla d’Or al Mèrit Científic

El passat 15 de novembre, en Comissió de Presidència, Seguretat i Règim Interior de l’Ajuntament de Barcelona, es va aprovar atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Científic a la Dra. Mercè Boada, cofundadora i directora mèdica d’Ace Alzheimer Center Barcelona.

El consistori va valorar especialment “la seva dedicació de tota una vida a l’estudi de les demències i la malaltia d’Alzheimer i el seu enfocament innovador a través de tractament no farmacològic basat en l’atenció holística del pacient, incloent-hi la seva millora en la independència i qualitat de vida, així com l’escolta de les inquietuds i les pors dels seus cuidadors; treballs que han contribuït a situar Barcelona com un hub internacional referent en l’excel·lència de la recerca en la malaltia d’Alzheimer”.

La Dra. Boada ha dit que se sent “agraïda i honorada pel reconeixement de la meva ciutat” i ha destacat que “és una medalla amb noms propis: el de la meva família, que m’ha acompanyat sempre en la meva passió per la medicina; el de l’equip de professionals que han cregut en el projecte d’Ace Alzheimer Center Barcelona; i els noms dels pacients i les famílies que generosament han col·laborat en la recerca”.

L’exconseller Andreu Mas-Colell i el físic Lluís Torner també han estat distingits amb la Medalla d’Or al Mèrit Científic.

També et pot interessar ...

Mercè Boada, premi Muncunill a la Innovació 2023

20/04/2023Sensibilització
L’Ajuntament de Terrassa ha decidit atorgar el Premi Muncunill a la Innovació Honorífic 2023 a la Dra. Mercè Boada , fundadora i directora mèdica d'Ace, per la seva trajectòria professional. L'acte de lliurament dels Premis (que inclou 4 categories + el