Revisem la memòria online

Facememory només es pot completar mitjançant tablet o ordinador.
 
 
Està a punt de començar Facememory ®, el primer test en línia d'avaluació de la memòria. Aquesta prova ha estat dissenyada per un equip d'experts en cognició, amb més de 25 anys d'experiència a les revisions memòria de persones a partir dels 50 anys.

Ace Alzheimer Center Barcelona, ​​entitat sense ànim de lucre referent a Catalunya, es va fundar el 1995 amb l'objectiu de donar resposta a la creixent demanda en el diagnòstic i tractament de les persones amb deteriorament cognitiu i demència, especialment amb Alzheimer. Amb un equip multidisciplinari de més de 85 persones, oferim una atenció personalitzada i acompanyament integral als pacients i les seves famílies. Actualment, som un referent internacional en diagnòstic i investigació, especialment en recerca clínica, neuropsicològica, social i bàsica.

Cada any, la Unitat de Diagnòstic d'Ace Alzheimer Center atén prop de 7.000 persones, de les quals més de 4.000 pateixen demència (3.000 d'ells, tipus Alzheimer). Entre altres activitats de recerca, hem participat també en nombrosos assajos clínics d'abast mundial destinats a totes les fases evolutives de la malaltia.

L'equip de neuropsicologia d'Ace Alzheimer Center Barcelona, ​​que estarà a càrrec de la revisió i valoració dels resultats d'aquest test, ha revisat amb èxit la memòria de més de 3000 persones amb una prova similar a aquesta.